«خیلی بد حرف زده است» تنها واکنش «علیاکبر ورمقانی» به اظهارات سخیف فرماندار قروه خطاب به یک خبرنگار بود! استاندار کردستان که غایب است، رگ گردن نماینده قروه و دهگلان هم که به اقتضا متورم میشود، با سکوت رسواگر خرابه مطبوعات کردستان چه کنیم؟
در پی انتشار مطلبی با عنوان «سوءمدیریت در دانشگاه علوم پزشکی کردستان و تهدید سلامت عمومی در نمایشگاه بهاره سنندج/خواجه در عیب است غرقه تا به گوش!»، روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، جوابیهای را که ظاهراً ۲۸ اسفندماه سال گذشته تهیه شده بود، روز گذشته ارسال کرد که وفق ماده ۲۳ قانون مطبوعات عیناً درج میگردد.
کردستان بنا به آمار رسمی همچنان در شمار استانهای دارای بالاترین تورم در کشور است؛ با این وجود سندی به دست آمده که نشان میدهد قیمت اعلامی برخی اقلام به مرکز آمار از سوی استان، بسیار کمتر از مقدار واقعی در بازار است! بهمنماه سال گذشته، در کدام نقطه کردستان لوبیا چیتی ۱۹۰ هزار تومان و موز ۱۱۵ هزار تومان بوده است؟
«ارسلان ازهاری» در بازدید از نمایشگاه بهاره سنندج با اشاره به تخلفاتی چون «فروش خوراکی به صورت فلهای» و «عرضه محصولاتی که تاریخ تولید ندارند» بر تعطیلی آن مجموعه تا اطلاع ثانوی تاکید کرد؛ این اقدام را باید ستود اما در عین حال نباید سؤال کرد که سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کردستان کجاست؟ صیانت از سلامت عمومی وظیفه زیر مجموعه ناکارآمد اوست یا معاون اقتصادی ...
همان روزی که «احمد میدری» در پاسخ به سؤال «علت برخی جابهجاییهای مشکوک در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی» از ۱۳۷ نماینده مجلس کارت زرد گرفت، «برهان صلواتی» با حکم او مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان شد! وزیر کاردیده نظر از سر بصارت نکرد و کردستان و استاندار منفعلش بازندگان قطعی تصمیم شایسته ملامت وزیر نالایق اصلاحطلب خواهند بود.
«صفرعلی زارعی» از راهیافتگان اندرونی «آرش زرهتن لهونی» از همان نخستین روزهای حضور استاندار، در کردستان است؛ خبر رسیده مکاتباتی برای انتقال خواهرزاده «زارعی» از اداره کل منابع طبیعی به فرمانداری قروه انجام شده؛ استاندار و معاون توسعه مدیریت و منابع او توضیحی برای توجیه این رانت دارند؟ جناب نماینده قروه و دهگلان! جوانان بیکار و مردم عصبانی از تبعیض ...
وزارت آ.پ سه گزینه جهت تصدی پست مدیرکل آ.پ کردستان به نمایندگان استان در مجلس معرفی کرده و این در حالی است که گویا استاندار و ستاد انتخاباتی پزشکیان در استان هم پیشتر دو گزینه که اتفاقاً مشترک هستند به وزارتخانه مذکور معرفی کردهاند؛ آنچه مایه نگرانی شده، انتصاب نسخه ریش و سبیل تراشیده مدیرکل فعلی است!
«ارسلان ازهاری» دیروز تصمیم «آرش لهونی» مبنی بر تعطیلی بانکهای کردستان در روزهای پنجشنبه را باطل کرد! چنین به نظر میرسد که مشارالیه با «خود ژاندارمانگاشتی»، معاونت اقتصادی استانداری را با امپراتوری کوچولوی رؤیاهایش اشتباه گرفته و بیآنکه به خدشه تصمیمش به اعتبار استاندار توجه کند دستوری فراتر از اختیارش صادره کرده است؛ «لهونی» قدر وقت ار نشناسد ...
«کیومرث حبیبی کیلک» از مرداد ۱۴۰۱ معاون عمرانی استاندار کردستان است؛ عمده شهرت او در دوره مسئولیت اخیر نه به واسطه اقدامات نداشته در حوزه عمرانی که به واسطه ساخت کلیپهای تبلیغاتی در ثناگویی ولینعمت سابق با استفاده از آهنگهای «حسن زیرک» است؛ محل سؤال نیست که فردی با این کارنامه چرا ۶ ماه پس از انتصاب استاندار جدید عزل نمیشود؟!
سرپرست فرمانداری سنندج در فضایی متأثر از اظهارات هیجانی معرفی شد؛ سیاق برخی اظهارنظرها و حتی بخشی از سخنان «سیدغریب سجادی» در روز معارفه، نشاندهنده نادیده گرفتن ساختار قدرت بود و آفت خسارتبار این رویکرد افزایش سطح مطالبات مردم از فرمانداری با اختیارات محدود است.
وقتی میگوییم کردستان در دولت چهاردهم قبیلهای اداره میشود دلیل داریم؛ مناسبت حضور مدیرعامل هلال احمر کردستان در مراسم معارفه فرماندار سقز، بجز داماد پدر استاندار بودن، چیست؟! آری، آن «قبیله» اگر ساقی صاحب نظری داشت، بیگمان می خوردن و مستی ره و رسم دگری داشت!
«اسماعیل حیدری» دو هفته قبل، هم در یک محاسبه ساده اشتباه کرد و هم با ژستی طلبکارانه آماری غیرواقعی از تسهیلات بانکی در کردستان ارائه کرد؛ شفافسازی درباره تسهیلات پرداختی «بانک قرضالحسنه مهر ایران» از محل گردش حسابهای دولتی در استان هم به یک مطالبه جدی تبدیل شده و معاون اقتصادی ناکارآمد استاندار، ظاهراً تنها نظارهگر این اوضاع است!
«آرش زرهتن لهونی» در حالی «ضیاالدین نعمانی» را برای تصدی فرمانداری ویژه سقز به وزارت کشور معرفی کرده که بکارگیری وی به دلیل آنکه از کارکنان دانشگاه آزاد است منع قانونی دارد؛ استاندار کردستان قانون را ریشخند کرده، وزارت کشور چرا باید بپذیرد؟
«محمدرسول شیخیزاده» که ماههاست به نام حراست از قانون و دفاع از حقوق شهروندی فیگور مبارزه با فساد میگیرد، در باب انتصاب فردی با سن بالای ۶۵ سال و فاقد یک روز سابقه مدیریت اجرایی به عنوان سرپرست علوم پزشکی کردستان، زبان در کام گرفته است.
اتاق ایران اعلام کرده کردستان در شاخص محیط کسب و کار پاییز امسال، استان سیام کشور شده و تنها ۳ استان در مؤلفه «فساد و سوءاستفاده افراد از مقام و موقعیت اداری در دستگاههای اجرایی» وضعیتی بدتر از کردستان دارند!
موضوع صدور حکم اخراج و کسر حقوق تعدادی از معلمان در کردستان ماههاست در استان مطرح است؛ در این باره، اظهارات نماینده قروه و دهگلان در خصوص تذکر به وزیر آموزش و پرورش بلوف از آب درآمد و دستورات استاندار هم ظاهراً ابتر ماند.
استاندار کردستان در حالی بانکهای گردن کلفت را تهدید به برخورد کرده که اعداد جاری شده از زبانش، عیار تسلط او بر یک ضرب و تقسیم ساده را برملا کرده است؛ «لهونی» و اتاق فکر فرسودهاش از این پس باید بیشتر مراقب باشند، با ریاضی نمیتوان شوخی کرد، اعداد بیرحم هستند!
اشتراک نظر اصلاحطلب و اصولگرا در انتقاد از نخستین استاندار منصوب دولت پزشکیان به طرز بیسابقهای رخ نموده است؛ این بار، نام بردن از پدر استاندار با عنوان «همهکاره پشت پرده» و «ادامه فعالیت مدیران دولت سابق»، از محورهای انتقاد از «آرش لهونی» است.
سرپرستی مهمترین دستگاه خدماترسان استان، هفته قبل به فردی واگذار شده که سابقه یک روز مدیریت اجرایی ندارد! شورای استانداری کردستان نمیداند «هر آنکه ناآزموده را کار بزرگ فرماید با آنکه ندامت برد به نزدیک خردمندان به خفت رأی منسوب گردد»؟
نرخ دلار روز گذشته در بازار غیررسمی به ۸۱هزارو ۷۰۰تومان افزایش یافت. همزمان با این افزایش قیمت، گزارشها حاکی است بازارساز با عرضه مستقیم و غیرمستقیم به دنبال کاهش نرخ دلار به زیر ۸۰هزارتومان است.